Wednesday 15th May 2024

Így viseljen egy selyem tunika tetejét, és szégyentelje a pimasz stílusát

March 31, 2023 by rrrh
No Comments

hosszú, áramló ruhákkal, nadrággal, ruha nadrággal, palazzókkal vagy akár etnikai indiai viselésével is, az alázatos válasz, hogyan kell viselni a selyem tunika tetejét. keresztül. A sokoldalú ruhadarab lehet a divatos kezelés, a szekrényben ülve és a felfedezésre vár, csak akkor, ha tudja, hogyan kell viselni a selyem tunika tetejét.
[Olvassa el: Manish Malhotra tunikája]

A tunika ing viselésének különböző módjai
Tehát árokja az unalmas nadrágot és egy tunikát, és mutassuk meg a legjobban, hogyan kell több módon viselni a tunikát. Kezdjük el.
Véletlenül a tiéd
A nyomtatott szexi tunika teteje párosítható pamut strukturált nadrágokkal, hogy alkalmi estét készítsen. Nem kell túl keményen próbálnia nyilatkozatot tenni, mivel ez a megjelenés, ha egy nyilatkozat nyakkendőt és balerinákat visel, elvégzi a munkáját!

Szakadt farmerekkel
Párosíthatja a selyem tunika tetejét egy pár szakadt farmerrel vagy sima farmerrel a pénteki öltözködéshez. Az összes kiegészítő távol tartása és a minimális smink használatával is meghökkentő lenne a megjelenése!

Selyem tunikák fesztiválokhoz
Annak érdekében, hogy világossá váljon, és nagyon alkalmi az ünnepségekhez, párosíthatja a selyem tunikát egy pár farmernadrággal. A selyem tunika tetején lévő hímzés elég nagyszerű ahhoz, hogy a partikon szégyenteljen! Itt van a válasz a tunika ing viselésére!

Túlméretezett tunikák
A túlméretezett tunikák stílusosak és tökéletesen viselhetők, ha a levegőben van egy nip. A túlméretezett csavart tunika tetejét nagyon haute módon párosíthatja, fekete átlátszatlan nadrággal vagy sötét ciggy nadrággal. A megjelenés javítása érdekében szivattyúkat vagy sarkú cipőt kell viselnie a nagyság illúziója érdekében!

Hadd folyjon
Viselje a hosszú áramló tunikát selyemben, fehér nadrággal és sarokkal. A jövő évi nyári hónapokra vonatkozó teljesen fehér saga divatnyilatkozat lenne, amelyet megtehetsz!
[Olvassa el még: Fashion for Nők a 30 -as éveikben]

A medence oldalához vagy a tengerparti partikhoz
Tervezi a medencék ütését a következő év elején, és nem tudná, hogyan kell hűvösnek tűnni anélkül, hogy túl sokat mutatna be a bikini testet? Itt van a válaszod- egy selyem tunika teteje, bonyolult díszítéssel a galléron, ennyi!

Cigány boho megjelenés
Elég szexi és bohém, amikor díszített darab derék övet visel a cigány hangon és egy bohém selyem tunikát!

Utcai stílus
A piacra, vagy esetleg a bevásárlóközpontba rohanni, hogy találkozzon barátaival, megragadhat egy pár barátnadrágot, és párosíthatja egy sötét hímzett tunika tetejével!

Bearpaw csizmával
Az esti nippy szelek Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez számára a tenger mellett, a Bearpaw csizmát batikolt tunikával selyemben viselve divatos nyilatkozat lenne a csillagok alatt!

[SC: MediaD]
Virágos tunika teteje forró nadrággal
Az eső táncpartijainál, ahol részt Sevilla FC Mez veszel, a virágos tunika teteje jobban megragadja az alkalmat, ha forró nadrággal vagy barátnadrággal viselik.

Indulok munkába
Hideg és hideg lenne a munka napjai, és a pénteki öltözködés, hogy elegánsnak Club America Mez tűnjön, kemény lenne! De a menta tunika tetejével selyemben és fekete nadrágban meleg és ízletes maradhat.

A baba zuhanyért
Nagy tunika teteje a bőr lábbeli felett és egy túlméretezett, fényes szövet kabát, pöttyökben, miért nem? Ez a baba zuhany eseménye, és finomnak kell lennie, mint egy múmia!

Viselje nadrággal
Szeretem, ahogy a japánok viselik a selyem tunika tetejét; nadrággal!
[Olvassa el még: cigány divat mindennapi viselethez]

Reméljük, hogy ezek az ötletek hasznosak a tunikus ingek és a felsők viselésének különböző módjairól. Sokkal több módja van a tunikának biztosan viselésére, és szeretnénk tudni tőled, hogyan stílusolod őket! Írj be!
Képforrás: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.